Overijssel mag zich de grote winnaar van de BungalowSpecials Awards 2017 noemen.  Van de in totaal 35 verschillende categorieën zijn er maar liefst zes Awards gewonnen door vakantieparken gelegen in Overijssel. Horsetellerie Rheezerveen is de grootste winnaar en heeft dit jaar twee Awards in de wacht gesleept, namelijk die voor ‘Meest comfortabele accommodatie’ en ‘Meest schone accommodatie’. Gedeputeerde Eddy van Hijum van provincie Overijssel reikte op dinsdag 7 februari op Vakantiepark Beerze Bulten de zes BungalowSpecial Awards uit.

02079867-ibr-no

Publieksprijs zes keer prijs waarvan vijf keer in Vechtdal Overijssel

Zes keer prijs in provincie Overijssel
Naast Horsetellerie Rheezerveen valt ook Buitenplaats Gerner in de prijzen. Dit vakantiepark wint net als voorgaand jaar de Award voor ‘Het beste vakantiepark in het Vechtdal’. Hetzelfde geldt voor Hof van Salland wat dit jaar eveneens de prijs voor ‘Het beste vakantiepark van Twente’ heeft gewonnen. Ook Attractie- en Vakantiepark Slagharen heeft haar positie niet afgestaan en wint opnieuw de Award voor ‘Het meest kindvriendelijke vakantiepark’.

02079901-ibr-no02079916-ibr-no02079909-ibr-no02079920-ibr-no

Nieuwkomer
Nieuwkomer is Vakantiepark Beerze Bulten wat met een 8,8 als gemiddeld cijfer de Award voor ‘De beste prijs-kwaliteitverhouding’ wint. Bezoekers van de Beerze Bulten zijn vooral te spreken over de service en de netheid van het park. Zo vertelt één van de bezoekers: ‘Dit is gewoon goed! Een aanrader voor iedereen. Netjes, goed bezet en met een juiste hospitality instelling, openhartig in iedere benadering. Zoals het hoort’.

02079854-ibr-no02079869-ibr-no

De beste bungalowparken van 2017
De uitreiking van de BungalowSpecials Awards is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij prijzen worden uitgereikt aan de beste vakantieparken van Nederland, België en Duitsland. Efteling Bosrijk mag zich voor de vierde keer op rij ‘Het beste vakantiepark van Nederland’ noemen en vakantiepark Domaine le Boulac is voor de derde maal verkozen tot ‘Het beste vakantiepark van België’. De gasten waarderen vooral de rustige ligging en de volledig ingerichte vakantiehuizen.

Een echte publieksprijs
De BungalowSpecials Awards worden jaarlijks uitgereikt. Dit jaar alweer voor de vierde keer. De winnaars van de Awards worden gekozen door gasten die via BungalowSpecials een verblijf op een vakantiepark hebben geboekt. Na de vakantie krijgen deze gasten een uitnodiging voor het schrijven van een beoordeling en op basis hiervan worden de Award winnaars bepaald. Om in aanmerking te komen voor een Award dient ieder vakantiepark in het afgelopen jaar minimaal tien beoordelingen hebben ontvangen.

Kijk voor alle winnaars vanaf 8 februari 2017 op: http://www.bungalowspecials.nl/awards.html

Over BungalowSpecials
BungalowSpecials.nl is opgericht in 2005 en onderdeel van BungalowBooker B.V. Hieronder vallen de labels BungalowSpecials.be, FerienparkSpecials.de en HolidayParkspecials.co.uk. BungalowSpecials is ontstaan vanuit de behoefte om een bungalowvakantie gemakkelijk te kunnen boeken voor een schappelijke prijs en streeft dit doel sinds de oprichting na. Vandaag de dag hebben al meer dan 500.000 gasten hun vakantie bij BungalowSpecials.nl geboekt. Ook het aanbod groeit snel en momenteel biedt BungalowSpecials meer dan 800 bungalowparken in acht verschillende landen aan.

02079833-ibr-bobungalowspecials-ibr-no

Foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.