Oproep voor alle amateurkunstenaars en amateurkunstverenigingen uit Ommen:

Van 28 mei t/m 5 juni vindt de Week van de Amateurkunst (WAK )plaats. In die week presenteren amateurkunstverenigingen en  individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. Ook de gemeente Ommen doet mee aan de WAK.   

De WAK geeft je de kans om jezelf als amateurkunstenaar, amateurkunstvereniging of culturele instelling te presenteren aan anderen. Bijvoorbeeld door op te treden, een concert uit te voeren, een expositie te houden, een lezing te geven, een workshop te organiseren of iets anders te bedenken. Aan anderen laten zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen, dat is de bedoeling van de WAK. Op zoek naar nieuwe leden voor je koor, muziekvereniging, dansclub of theatergroep? Misschien breng je met je optreden in de WAK wel mensen op het idee om zich aan te sluiten bij jouw vereniging!

Bostheater 30 mei dans
Foto: Optreden in het Bostheater tijden de WAK in 2015.

De afgelopen jaren zijn er al mooie edities van de WAK in de gemeente Ommen geweest. Ook voor 2016 geldt dat de gemeenten Ommen, Dalfsen en Hardenberg graag weer samenwerken binnen de WAK.

Aanmelden WAK activiteit

Meedoen aan de WAK? Vraag dan een aanmeldingsformulier aan via  milou@comceptcommunicatie.nl
Het aanmelden van activiteiten kan tot en met 15 april 2016.

Op facebook.com/vechtdalcultuur en twitter @vechtdalcultuur staat steeds het meest actuele nieuws over de WAK en andere Vechtdal Cultuurparels.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.