Ben jij de zorgvrijwilliger die af en toe tijd wil vrij maken voor iemand met dementie? De partner heeft dan even een paar uurtjes voor zichzelf.

De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, zoekt regelmatig bewogen zorgvrijwilligers die tijd willen doorbrengen met een dementerende. Dit kan in de vorm van een wandelingetje, een kopje koffie drinken of luisteren naar muziek van weleer! Dankzij jou kan de partner dan één avond per week naar koor of een ochtendje naar de markt. Zo doet de partner nieuwe energie op en houdt hij/zij de zorg voor de dementerende vol!

dementie-zorg-uitg-no

Als zorgvrijwilliger krijg je een basiscursus aangeboden en word je begeleid door een zorgcoördinator. Er wordt zorgvuldig gekeken dat je in een situatie wordt geplaatst die bij jou past. Vrijwilligerswerk is; een medemens helpen, leuk voor jezelf en staat goed op je cv!

Woon je in de gemeente Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte (gebied Heino), Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand of Wierden en heb je interesse neem dan contact op met de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, Constantijnstraat 32A, Nijverdal Tel.: 0548 – 638 830 info@vrijwilligethuiszorg.nl
De Vrijwillige Thuiszorg heeft naast deze zorgvragen ook nog andere leuke, inspirerende en uitdagende zorgvragen, kijk eens op de website:www.vrijwilligethuiszorg.nl.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.