Bekend in de wijde regio

Geniet van Rock en Roll, Pop Rock, Blues, akoestische muziek of party er op los. Op vrijdag 30 januari 2015 is het zover. De Ommer Muziekavond is terug in Ommen. Velen herinneren zich nog wel deze gezellige avonden welke bekend waren in de hele regio. Deuren van de kroegen, cafés, pub`s gaan open en iedereen kan gratis binnenlopen en genieten van de geweldige muzikale sfeer, van livebands en deejays. Als je Ommen binnenkomt dan komt de muziek je tegemoet en kom je direct in de sfeer van gezellig uitgaan.

Trommel vrienden op en maak er een feestje van. Eind jaren tachtig en begin jaren negentig bezochten uitgaansmensen uit de hele regio de pubs en dancings in Ommen. Op verzoek van velen is het zover. Zij kunnen deze avond herbeleven met vrienden en vriendinnen. trommel ze op en kom naar deze avond. Voor diegenen die nog nooit hebben gehoord van deze avond, wat we ons niet voor kunnen stellen, wordt het nodig tijd om eens een bezoek te brengen aan Ommen. De stad staat voor gezelligheid en gastvrijheid.

ommer-muziekavond-ommen-facebook

Gevarieerd aanbod

Het programma is samengesteld zodat iedereen zich kan vermaken. Van Rock & Roll tot Blues, van Pop Rock tot akoestische muziek en Hardstyle, kom het beleven.
In Ommen vind je o.a. de volgende livebands en deejays in de kroegen en pubs.

 

ommer-muziekavond-programma-ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.