De Ommer Muziekavonden die vanaf januari in Ommen weer werden georganiseerd door de zes kroegen in Ommen waren een groot succes. Gezamenlijk is er besloten om in oktober weer verder te gaan. De laatste muziekavond, voor dit seizoen, vindt plaats op 27 maart 2015.

Velen herinneren zich nog wel deze gezellige avonden welke bekend waren in de hele regio. Deuren van de kroegen, cafés, pub`s gaan open en iedereen kan gratis binnenlopen en genieten van de geweldige muzikale sfeer, van livebands en deejays. Als je Ommen binnenkomt dan komt de muziek je tegemoet en kom je direct in de sfeer van gezellig uitgaan.

Ommer-Muziekavond-fb-no2

Trommel vrienden op en maak er een feestje van. Eind jaren tachtig en begin jaren negentig bezochten uitgaansmensen uit de hele regio de pubs en dancings in Ommen. Op verzoek van velen is het zover gekomen dat zes kroegen besloten om de Ommer Muziekavond nieuw leven in te blazen en met succes.  Zij kunnen deze avond herbeleven met vrienden en vriendinnen. trommel ze op en kom naar deze avond. Voor diegenen die nog nooit hebben gehoord van deze avond, wat we ons niet voor kunnen stellen, wordt het nodig tijd om eens een bezoek te brengen aan Ommen. De stad staat voor gezelligheid en gastvrijheid.

Activiteiten in Ommen vind je in de agenda van Natuurlijk Ommen.

OmmerMuziekAvond-maart-2015-no

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.