Inge Boezelman, eigenaresse van Wijnhof Ommen heeft de winkel verhuisd naar de Varsenerstraat. De wijn- en drankenwinkel was een aantal jaren gevestigd aan het Vrijthof in Ommen. Toen het pand, waar Prima Vista aan de Varsenerstraat was gevestigd, vrij kwam zag Inge een kans en verhuisde afgelopen weekend naar de Varsenerstraat. Natuurlijk Ommen nam donderdag 2 februari een kijkje bij Inge.

02029735-ibr-no

De zaak heeft een groot winkeloppervlak en is gevestigd tegenover o.a. de slager, bakker en groentezaak. Je voelt je eigenlijk direct thuis in winkel Wijnhof Ommen. Een groot gedeelte van het interieur is meeverhuisd en dat geeft direct het vertrouwde gevoel. Op de gevel staat, onder de naam Wijnhof Ommen, dranken en delicatessen.

02029744-ibr-no

‘Ik zit nu op een andere plek in de binnenstad en het voelt direct weer als mijn winkel ‘, zegt Inge Boezelman. Ze is zichtbaar blij met de nieuwe locatie in de Varsenerstraat. Achter in de winkel staat een tafel die uitnodigt om wijn te proeven.

02029741-ibr-no02029746-ibr-no02029747-ibr-no

Naast de vele soorten wijnen die Inge verkoopt, is er ook een rijke keus aan gedistilleerde dranken. Gedistilleerde dranken hebben bij kamertemperatuur minimaal een alcoholpercentage van 15%.

02029739-ibr-no

Inge neemt me met een glimlach mee naar de verschillende azijnsoorten die zij voor bezoekers in flesjes kan tappen. ‘Je hoeft maar te zeggen welk soort je wilt en Inge tapt een flesje of karafje vol’.

02029753-ibr-no

Een aantal producten en delicatessen heeft Inge van Prima Vista overgenomen zoals onder andere de heerlijke verschillende soorten olijven, pepers en verschillende soorten thee en koffie. Loop eens binnen bij Wijnhof Ommen. Wat een prachtige zaak.

02029751-ibr-no

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.