Present-Danger

Vrijdagavond 17 oktober staat deze Kaatsheuvelse Metallica tributeband Present Danger op het podium in de Breakaway On Stage in Ommen.

In 2005 besloten de bandleden, Thijs de Jong (leadguitar/ leadvocals),  Maikel Netten (guitar), Gijs van Gorp (bass) en Martijn de Jong (drums / backing vocals) naast de reguliere optredens een Metallica-set te gaan brengen. In het jaar 2007/2008 besloot de band om zich als Metallica tribute in te schrijven voor de landelijke bandcompetitie “Clash of the coverbands”. Dit werd een mooie periode voor de band waarbij, in de aanloop naar de finale, vette podia als, de Mezz Breda, de Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en Paradiso Amsterdam werden aangedaan. Uiteindelijk werd deze Metallica tribute in de landelijke finale in de Vechtse Banen te Utrecht gekozen tot winnaar. Daarnaast mocht Thijs de award van beste gitarist in ontvangst nemen. Sindsdien speelt Present Danger vaak als Metallica tributeband op pop podia en festivals in de Benelux en Duitsland.

Present Danger is in 2013, naast de optredens als Metallica tribute, gestart met een albumtour. Deze albumtour kreeg eind januari 2014 zijn vervolg in de USA (California/Los Angeles en Nevada/Las Vegas) met een 15 daagse tour.
Vrijdag 17 oktober staan ze live on stage op het podium in Ommen.

Zaal open 21:30 uur
Aanvang 22:00 uur
Entree € 10,-

Locatie: Breakaway On Stage, Varsenerpoort 27, Ommen
Klik hier voor meer informatie over deze band.

3 Reacties op "Metallica tributeband live on stage in Ommen"

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.