Kent u iemand die zich al jaren vrijwillig inzet en daarmee veel indruk op u heeft gemaakt? Meld deze persoon of groep vrijwilligers dan aan voor de Vrijwilligerspluim 2017. Ieder jaar reikt de gemeente Ommen de Vrijwilligerspluim uit. Dé prijs voor mensen die in het afgelopen jaar indruk hebben gemaakt met hun vrijwillige inzet voor de Ommer samenleving. Een blijk van waardering vanuit de gemeente voor al het werk dat vrijwilligers in hun vrije tijd verzetten.

harry-woertink-met-pluim
Foto: Harry Woertink, winnaar van de Vrijwilligerspluim 2016.

Met vorig jaar pluimwinnaars Harry Woertink en Ommen Samen Sterk is de toon gezet voor een nieuwe schare vrijwilligers die in aanmerking kunnen komen voor de bijzondere prijs.

Aanmelden

Iedereen uit Ommen kan tot 11 november 2017 kandidaten aanmelden in de categorieën ‘groepen’ en ‘persoon’. U kunt uw favorieten gemakkelijk aanmelden door het formulier op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl in te vullen. Belangrijk is dat deze persoon en groep wonen in de gemeente Ommen en met het vrijwilligerswerk aan een organisatie verbonden zijn. Daarnaast zijn ze al langere tijd vrijwillig actief en zijn ze onderscheidend geweest met het vrijwilligerswerk.

Uitreiking

Wethouder Ko Scheele reikt de Vrijwilligerspluim 2017 uit op vrijdagavond 8 december in de Carrousel in Ommen. Iedereen is van harte welkom.

Een reactie op "Meld nu uw favoriete vrijwilligers aan voor de Vrijwilligerspluim 2017"

  1. Marja Duerink  27 september 2017

    Alle ehbo_ers in de gemeente Ommen zowel van de in de gem . Ommen woonachtige leden van lemelerveld als de vereniging Ommen. Zonder deze kanjers geen evenement mogelijk

    Beantwoorden

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.