Tijdens de deelnemersbijeenkomst van Vechtdal Marketing heeft Henk van Voornveld, directeur MarketingOost, de Vechttrofee overhandigd aan Martin Overweg. Ondernemers en inwoners van het Vechtdal hebben hem daarmee benoemd tot beste Vechtdal promotor van 2018.

De Vechttrofee  
Jaarlijks reikt Vechtdal Marketing de Vechttrofee uit aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt om de naam van het Vechtdal in positieve zin uit te dragen. Kandidaten voor deze prijs worden aangedragen door bewoners en bedrijven in het Vechtdal. Nadat uit alle aanmeldingen een top drie was samengesteld, waren zij ook degenen die uiteindelijk bepaalden wie de prijs won.

Martin Overweg
Martin Overweg heeft camping De Klashorst in Diffelen in 18 jaar omgetoverd van boerencamping tot erkend Natuurkampeerterrein. Niet alleen op de camping kunnen de mensen genieten van het leven in en met de natuur, Martin neemt ze ook mee op Bushcraft. Duizenden mensen per jaar worden geïnspireerd tijdens belevingswandelingen variërend van enkele uren tot meerdere dagen. Ook de media weten Martin te vinden, waarbij hij altijd het Vechtdal uitdraagt. En alsof hij alle tijd heeft zet hij zich vrijwillig in voor ontwikkeling van de Cultuurhistorie App, Hardenberg Buiten en de werkgroep Greenline Vecht.

Vele ambassadeurs

De Vechttrofee is dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Elk jaar wordt Vechtdal Marketing overspoeld met aanmeldingen voor mogelijke kandidaten. Allemaal hebben ze op hun eigen manier liefde voor de regio. Ze zijn trots op het gebied en dragen dat maar wat graag uit. Vechtdal Marketing is erg blij met zoveel goede ambassadeurs in het gebied. “Het zijn deze ambassadeurs die de positionering ‘Vechtdal Overijssel, Alle Tijd  lading geven en zorgen dat het veel meer is dan een loze kreet”, aldus Tamara Toering, Merkleider Vechtdal Marketing.

Deelnemersbijeenkomst
Tijdens de deelnemersbijeenkomst is gesproken over de ontwikkelingen zoals het vrijetijdslandschap, herijking van het Vechtdal Kompas, de cursus Gastheer van het Landschap en de diverse projecten Zorgeloos Vechtdal en Verrukkelijk Vechtdal. Gevolgd door de recente ontwikkelingen binnen MarketingOost en Vechtdal Marketing.

Vechtdal Overijssel…alle tijd!

Daar waar rust en ruimte door het landschap stromen. Waar het leven voortkabbelt in hetzelfde tempo als het water van de Vecht. Dat is Vechtdal Overijssel. Hier vind je het nog: alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Het aanbod varieert van (ANWB) topcampings en luxe logiesverstrekkers tot passievolle horeca en streekproducenten. Bovendien is Vechtdal Overijssel dé buitenspeelregio nr. 1 van Nederland. Het Vechtdal biedt je de mogelijkheid om tot rust te komen, tijd met elkaar door te brengen en bewust te genieten. Meer ins&outs: www.vechtdaloverijssel.nl

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.