OMMEN – Vechtdal FM en VechtdalLeeft TV zijn vandaag aanwezig op de Ommer Bissingh. De dag staat in het teken van ondernemerschap, een initiatief van de 112 leden tellende Ondernemersvereniging Ommen.

Op het Kerkplein laten enkele bedrijven zien waarvoor zij staan. Zo is bijvoorbeeld de nieuwste aanwinst te bewonderen van de Dunnewind Groep: een Tatra vrachtwagen, een zandkieper om precies te zijn. Bestaat dat merk nog? Nou en of en hoe!

Van een heel andere orde, maar niet minder interessant zijn zonnepanelen en warmtepompen. Hoe werken ze en zijn ze het antwoord op onze energievraag?
En heeft u enig idee waar ons afval blijft en waarom het scheiden daarvan zo belangrijk is? Welnu, na woensdag heeft de afvalstroom geen geheimen meer voor u.
Ook interessant zijn de nieuwste ontwikkelingen in de computer- en telefoniewereld. U vindt het allemaal op de Ommer Bissingh net als strakke plafonds, zoals het plafond in één dag van Plameco.

Ook de brandweer is vertegenwoordigd en laat het publiek kennis maken het blussen van een brandje en preventie. Wie benieuwd is naar de effecten van alcohol of drugs in het verkeer kan z’n licht opsteken bij 3D-Tripping. Schrikken geblazen en heel confronterend!

Achter de witte kerk staat de stand van VechtdalLeeft TV en Vechtdal FM. Tussen 14.00 en 17.00 uur wordt live radio gemaakt en wordt er gepraat met onder meer Erik van Faassen van Paviljoen aan de Vecht en Marjolijn Rhee van het bezoekerscentrum en Natuurlijk Ommen. VechtdalLeeft TV maakt de hele dag opnamen en zendt op een later moment een compilatie uit.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.