Zondag 27 juni was het koopzondag in Ommen. Ondanks de slechte weervoorspelling trokken veel mensen er op uit en kwamen naar Ommen, want achter de wolken schijnt de zon. Naast het funshoppen in Ommen zaten terrassen lekker vol. De zondag stond ook in het teken van de derde, tevens laatste dag van het ANWB Wandelweekend.

06264731-ibr-no

Deelnemers konden vanaf de Markt in Ommen starten en verschillende afstanden wandelen. Er waren heel wat ‘bewegende rugzakken’ te bekennen in Ommen. ‘Wat waren de routes mooi’, hoorde je deelnemers tegen elkaar zeggen. Nadat de deelnemers uitgewandeld waren kregen ze een medaille.

06264743-ibr-no06264754-ibr-no
Er was ook belangstelling voor de de Smaakroute Ommen.

06264746-ibr-no

In de buitenlucht in de binnenstad werd belangstellend gekeken hoe er door Ale Overwijk metalen kunstwerkjes werden vervaardigd. Leuk die bloemen voor in de tuin en het maakt niet uit of ze verregenen, ze worden er nog mooier door. De roest zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling.

06264758-ibr-no

Op het Kerkplein, een paar straatjes verderop, klonk muziek.  De mannen van Rainson zorgden daar voor muzikaal vermaak. De terrassen zaten lekker vol. Het was genieten in de zon. Op de Markt zorgde DJ Eric voor gezellige muziek.

06264764-ibr-no06264766-ibr-no

Kom ook eens gezellig naar Ommen, het vakantiestadje aan de Vecht waar je gewoon wilt verblijven.

06264752-ibr-no

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.