Zondag, 9 augustus 2015, mogen winkeliers voor de vierde keer hun winkels openstellen op zondag tussen 12.00 en 19.00 uur. Winkeliers in de binnenstad van Ommen openen hun deuren van 12.00 uur tot 17.00 uur en supermarkten Albert Heijn en Jumbo zijn open van 12.00 uur tot 19.00 uur.

De koopzondag maakt deel uit van een onderzoek. Winkeliers konden voor vier koopzondagen ontheffing bij de gemeente aanvragen zo werd er besloten in de raadsvergadering op 2 juli jongstleden. Na het besluit is er overleg geweest tussen ondernemers uit de binnenstad en de handelsvereniging HVO en besloten om voor vier zondagen achter elkaar ontheffing aan te vragen en wel voor 19 juli, 26 juli, 2 augustus en 9 augustus. Voor deze vier koopzondagen is in het kader van het onderzoek door de gemeente ontheffing verleend.

Zondag 9 augustus is de laatste koopzondag. Wilt u gezellig shoppen of genieten van kunst. Kom dan gezellig naar het mooie en gastvrije Ommen.

SAM_0969

SAM_1010

SAM_0439

Montmartre: Kunstenaars rondom de kerk

Om 13.00 uur start de Montmartre rondom de kerk op het Kerkplein in Ommen. Ruim dertig kunstenaars tonen hun werken en laten zien hoe zij te werk gaan. Geniet van kunst, winkels de gezellige terrasjes in de binnenstad of aan de Vecht.

SAM_0479

SAM_0520

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.