De Interkerkelijke Werkgroep rondom Pasen, van de Gereformeerde Kerk, Hervormde Kerk, Gereformeerde Kerk vrijgemaakt en de Katholieke kerk in Ommen, heeft de samenwerking gezocht met het bezoekerscentrum Ommen, het verlengstuk van het portaal Natuurlijk Ommen en met Arend Spijker.

Arend Spijker verzorgd excursies en lezingen voor groepen bij het Bezoekerscentrum Ommen. Het bezoekerscentrum is gevestigd in het voormalig natuurinformatiecentrum bij de Besthmenermolen. ‘Ontdek de dierensporen’ is een excursie voor groepen die het bezoekerscentrum onder leiding van Arend Spijker aanbiedt, ook is er vanaf maart een arrangement te boeken voor gezinnen. Ouders/verzorgers kunnen dan met elkaar speuren naar dierensporen.

Leuke leerzame activiteit voor kinderen: Diersporen zoeken

De Interkerkelijke Werkgroep rondom Pasen heeft i.s.m. met Arend Spijker, vrijwilliger bij het bezoekerscentrum, een printbare verkorte versie gemaakt van het Dierensporen ontdekken. Meer informatie over deze activiteit is te vinden op de website van de PKN-Ommen. Klik hier om naar de pagina te gaan met meer informatie.

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.