Beste inwoner van Ommen,

De gemeente Ommen reikt jaarlijks de Vrijwilligerspluim uit. Dé prijs voor een persoon en groep vrijwilligers die het afgelopen jaar indruk hebben gemaakt met hun vrijwillige inzet voor de Ommer samenleving. Deze bijzondere vrijwilligers willen we graag in het zonnetje zetten.

We willen u vragen de leden van uw organisatie aan te moedigen hun favoriete vrijwilliger of groep vrijwilligers bij ons aan te melden. Daarover leest u in deze brief meer.

Aanmelden

Alle inwoners van de gemeente Ommen kunnen personen en groepen vrijwilligers aanmelden voor de Vrijwilligerspluim 2018. Belangrijk is dat zij wonen in de gemeente Ommen, verbonden zijn aan een organisatie en onderscheidend zijn in hun vrijwilligerswerk.

Op het aanmeldformulier kunt u toelichten, waarom u vindt dat uw favoriete vrijwilligers de pluim verdienen. Het ingevulde formulier kunt u voor 12 november 2018 sturen naar vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl .

De jury beoordeelt alle aanmeldingen en selecteert in beide categorieën drie genomineerden die in aanmerking komen voor de Vrijwilligerspluim 2018.

Poster

Voor de Vrijwilligerspluim 2018 hebben wij een poster ontworpen. Wij willen u vragen om de poster naar uw leden door te sturen via e-mail en/of op te hangen op een centrale plek.

Save the date 07-12-2018

U bent van harte welkom om uw favoriete vrijwilliger en/of groep vrijwilligers te komen supporten tijdens de uitreiking van de Vrijwilligerspluim door wethouder Bart Jaspers Faijer, op vrijdagavond 7 december 2018. Houd deze datum vrij in uw agenda! U ontvangt van ons binnenkort een officiële uitnodiging.

Voor meer informatie over de Vrijwilligerspluim 2018 gaat u naar onze website: www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

Ook dit jaar gaan we weer een aantal bijzondere vrijwilligers in het zonnetje kunnen zetten.

We kijken uit naar alle aanmeldingen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.