De genomineerden voor de sportverkiezing 2015 zijn bekend. Iedereen kan tot 1 januari 2016 stemmen op zijn of haar favoriet via de website www.sportverkiezingommen.nl. Er zijn sportprijzen in de categorieën: sportvrouw, sportman, sportploeg, sporttalent en sportpluim. Op woensdag 20 januari 2016 worden de winnaars in theater De Carrousel bekend gemaakt.    

Om in aanmerking te komen voor één van deze sportprijzen moet een aansprekende sportprestatie zijn geleverd. Dit kan een kampioenschap of promotie, maar ook een individuele prestatie in relatie tot leeftijd of het verloop van een totale competitie zijn. Voor de sportverkiezing 2015 zijn de volgende sporters genomineerd (in willekeurige volgorde).

Sportploegen
Heren SC Lemele (Voetbal)
Dames ZPV Olde Vechte (Waterpolo)
Energy Ommen (Acrogym)

Sportmannen
Pascal Dankelman (Atletiek/triatlon)
Jordy Luisman (Wielrennen)
Dick Barendrecht (Rallysport)

Sportvrouwen
Sharon Hendriks (Schaatsen/skeeleren)
Yvonne Meijer (Atletiek)
Nina Zandman (Sambo

Sporttalenten
Stefan Westenbroek (Schaatsen)
Nick Marsman (Atletiek)
Michael Bolk (Zwemmen)

Sportpluimen
IJsvereniging. De Doorloper (Organisatie NK Inline Skeeten)
Jumping de Driehoek (Organisatie CSI Ommen)
Henk Pasman (Vrijwilliger OVC)

sportverkiezing-2015-ommen-ibr-no

Breng uw stem uit tot 1 januari 2016!

Op 1 januari sluit de stemperiode. De winnaar wordt bepaald op basis van de stemmen van inwoners via www.sportverkiezingommen.nl en door de jury die bestaat uit Jeroen Dunnewind, Henk Kampman en Jan Maat. Woensdag 20 januari 2016 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het sportgala in theater De Carrousel, van Reeuwijkstraat 5 in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.