Op vrijdag 28 augustus 2015 vond het Scholenkampioenschap Inline Skaten op de weg plaats in Ommen. Het was een fantastische middag. De leerlingen van de twaalf deelnemende basisscholen deden ontzettend hun best. Meisjes streden om de snelste tijd en dat deden ook de jongens. Tijdens het kampioenschap werd er fanatiek geskeelerd. Bekijk in het in onderstaand filmpje. Natuurlijk Ommen was er natuurlijk bij aanwezig.

Bij de meisjes behaalde Britt Bijker van OBS Vinkenbuurt de eerste plaats, Indy Schuurman van Ichtus werd tweede en Mendy Pasman van OBS Vinkenbuurt eindigde als derde. Bij de jongens was Silas Slotman van De Triangel de snelste, Sem Veurink van De Kardoen werd tweede en Wesley Pierik van Het Koloriet eindigde als derde. Bij de puntentelling van de scholen eindigde De Kardoen als eerste de beste en werd bekerhouder. Het Koloriet eindigde als tweede en OBS Vinkenbuurt als derde.

Inline-Skaten-4840-ibr-no

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter
Volg Natuurlijk Ommen op YouTube

Het Ommer Scholenkampioenschap vond plaats nadat scholen, organisaties uit de gezondheidszorg, sport en spel verenigingen op de vrijdagochtend het convenant Ommen Gewoon Gezond hadden getekend.

SAM_4381-ibr-no

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.