Op woensdag 16 mei 2018 zullen om 16.30 uur de nieuwe vissteigers aan het Ommerkanaal feestelijk geopend worden door Dhr J. Telleman voorzitter van Sportvisserij Oost Nederland. De lang gekoesterde wens van de Hengelsportvereniging De
Rietvoorn gaat dan in vervulling. Met de aanleg van 30 vissteigers kunnen de liefhebbers van de hengelsport op een veiligere manier hun hobby én sport beoefenen aan het Ommerkanaal.

vissteigers-ommerkanaal

De realisatie van dit project is uitgevoerd door: Waterbouw de Haan, Raadhuiskade 3, 9648 KA Wildervank en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van: Sportvisserij Nederland, Sportvisserij Oost Nederland en de Hengelsportverenigingen Ons Genoegen Balkbrug en De Brasem Dedemsvaart, kunnen op deze locatie weer volop wedstrijden georganiseerd worden.Ook de recreant mag gebruik maken van deze vissteigers buiten de wedstrijden om. Woensdag 16 mei zullen de vissteigers om 16:30 feestelijk geopend worden door Dhr J. Telleman voorzitter van Sportvisserij Oost Nederland. Nadien proosten wij op dit heugelijke feit in het buurtgebouw aan het Ommerkanaal.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.