Evenementgegevens


De Ommer Bissingh MusicStar Ommen 2024 en Ommer Bissingh Sport wordt gehouden op woensdag 17 juli 2024 in het centrum van Ommen.

SAM_0802
Foto door: Marjolijn Rhee

OMMER BISSING MUSICSTAR

Tijdens de Ommer Bissingh op 17 juli wordt Ommen weer een zangwedstrijd rijker met MusicStar Ommen. De finale vindt plaats op het Kerkplein.

SAM_0768

Na de voorselectierondes op 20 en 26 juni in de Herberg Music Hall, waar getalenteerde zangers en zangeressen zich kunnen presenteren voor een professionele jury, zullen maximaal 10 deelnemers doorgaan naar de finale op 17 juli. De jury zal de kandidaten beoordelen op hun zangkwaliteit en uitstraling.

OMMER BISSING SPORT

Dit jaar verhuist het Jurrie Baas Beach Volleybaltoernooi naar De Wulp in Ommen, net als voorgaande jaren. Maar liefst 24 volleybalteams, zowel getraind als ongetraind, zullen deelnemen aan het toernooi. Supporters zijn van harte welkom!

Naast het volleybaltoernooi zal er bij De Wulp in samenwerking met FC Ommen ook een voetbaltoernooi plaatsvinden. En om het feest helemaal compleet te maken, zullen er een DJ en een foodtruck aanwezig zijn met heerlijke drankjes en versnaperingen.

In het resterende deel van het centrum kun je genieten van andere sportieve activiteiten, zoals de schietvereniging, Gotcha outdoor lasergame, en een golfclinic verzorgd door golfbaan de Hoogengraven. Kortom, een dag vol plezier en sportiviteit voor iedereen!

 

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter
Volg Natuurlijk Ommen op Instagram

Je bent voor meer informatie over Ommen en het Vechtdal welkom in het Bezoekerscentrum Ommen.

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.
Meer info over de gemeente Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.