Evenementgegevens


Op zaterdag 20 juli en zaterdag 10 augustus vindt de Kofferbakverkoop plaats in Ommen van 08.00 tot 14.00 uur. Open de kofferbak of de deuren van je auto of bestelbus met of zonder aanhanger en verkoop je huisraad of andere goederen. Bezoekers kunnen lekker snuffelen tussen huisraad. De kofferbak vindt plaats langs de Vechtkade en op de Markt. Maar er gebeurd nog meer in het gezellige centrum van Ommen op 20 juli.

Kinderbraderie

Op 20 juli vindt niet alleen de kofferbakverkoop plaats, maar ook een gezellige braderie voor en door kinderen op het kerkplein rondom de Hervormde kerk. Op deze kinderbraderie kunnen kinderen hun speelgoed, kinderspullen en kleding verkopen. En tussen het verkopen door is er zelfs tijd om te ontspannen op het springkussen! De kinderbraderie begint om 10.00 uur en eindigt om 14:00 uur. Binnenkort wordt bekendgemaakt waar je je kunt aanmelden. Een leuke gelegenheid voor jonge ondernemers en koopjesjagers!

Kledingbeurs

Dit jaar wordt er voor het eerst een kledingruilbeurs georganiseerd tijdens de kofferbakverkoop en de kinderbraderie in Ommen. De kledingruilbeurs vindt plaats aan de Bermerstraat. Je kunt je kleding van tevoren inleveren op een aangewezen moment of op de dag zelf. Mensen die een kledingstuk inleveren, ontvangen een ticket waarmee ze een ander leuk kledingstuk kunnen uitzoeken. Houd onze website in de gaten voor verdere informatie. Bovendien wordt overgebleven kleding gedoneerd aan de Kledingbank Ommen. Een duurzaam initiatief waarbij iedereen kan bijdragen!

TENAX – I am YOUP Kofferbakverkoop 2
Foto door: Marjolijn Rhee

Klik hier als je meer wilt weten over de tijden of als je je op wilt geven voor de kofferbakverkoop?

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter
Volg Natuurlijk Ommen op Instagram

Je bent voor meer informatie over Ommen en het Vechtdal welkom in het Bezoekerscentrum Ommen.

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.
Meer info over de gemeente Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.