Evenementgegevens


De HEMA Internationale Ommer Bissingh dag wordt gehouden op woensdag 24 juli 2024 van 10.00 uur tot 17.00 uur in het centrum van Ommen.

In 2022 stond de Ommer Bissingh in het teken van een Duitse dag, maar in 2023 vloog het evenement tijdens de Internationale dag de hele wereld over. Op deze bijzondere dag waren er diverse internationale dansen te bewonderen, variërend van een Ierse dansshow tot Afrikaanse percussie. Zelfs een buikdanser trad op! Daarnaast werden er Kung Fu- en Capoeira-demonstraties gegeven. Het Amerikaanse plein was gevuld met een Rodeo Stier, verschillende Amerikaanse auto’s en Country-dansers.


Foto door: Ronald Bakker

Zoals eerder vermeld, zal de Hema Ommen Internationale dag op 24 juli zich dit jaar richten op meerdere landen. Er is voor jong en oud genoeg te beleven. Ben the Banjoman zal zingend door het centrum de bezoekers vermaken. De Rodeo Stier keert terug en er zijn weer volop Amerikaanse auto’s om te bewonderen. Op het vechtpodium kun je genieten van verschillende internationale dansen, waaronder een Ierse dans en zelfs de Djembé’s maken hun comeback. Ook staat er een optreden van een K3-coverband op het programma.

Laten we er een prachtige dag van maken en zoveel mogelijk culturen en landen tot uiting laten komen in dans, traditie, eten en drinken!

 

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter
Volg Natuurlijk Ommen op Instagram

Je bent voor meer informatie over Ommen en het Vechtdal welkom in het Bezoekerscentrum Ommen.

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.
Meer info over de gemeente Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.