Ommen – vrijdag 27 maart 2020

In Ommen kun je op dit moment nog steeds eten afhalen of laten bezorgen. Bij diverse horecagelegenheden met een bezorg en/of afhaalfunctie kun je terecht.

Bedrijven in Ommen die eten bezorgen of waar men eten kan afhalen mogen open zijn, maar dan ook alleen om eten af te halen of om te bezorgen.

Rudy, horecaondernemer in Ommen .

Rudy, eigenaar van Smaak Ommen schrijft op de Facebookpagina van zijn bedrijf dat mensen bij hem aan de zaak eten kunnen afhalen.

Ook AnyTime Ommen biedt de mogelijkheid om eten af te halen en ook bezorgen ze. Bezoek de Facebookpagina van AnyTime voor meer informatie.

Cateraar Bas-BBQ kookt voor mensen op bestelling. Elke dag staat er wat anders op het menu. Bekijk de Facebookpagina van BAS BBQ.

De Kwalitaria in Ommen is ook alleen voor afhalen geopend, zij bezorgen ook. Meer info vind je op de Facebookpagina van Kwalitaria Ommen.

Bij De Vrienden kun je ook terecht voor afhaalmaaltijden. Kijk voor info en bestellen op de website of volg de Facebookpagina van De Vrienden.

Zo kun je toch genieten van een lekkere maaltijd of een heerlijke snack.

Houd je aan de landelijke maatregelen i.v.m. het coronavirus. Zorg er voor dat zoveel mogelijk mensen gezond blijven, dat kunnen we alleen maar samen!

Bericht en foto door: Marjolijn Rhee

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.