Vrijdagavond is onder veel belangstelling restaurant Dinges geopend. Dinges is een plek in Ommen waar je tot rust komt, waar je gezelligheid vindt. Waar je elkaar ontmoet en kunt genieten van een hapje en een drankje. Heerlijke panini’s, een kaasplankje en andere lekkere hapjes zijn verkrijgbaar bij Dinges en ook olijven ontbreken niet. Vrijdagavond knipte eigenaar Klaas Hurink onder veel belangstelling het lint door. Dinges is open! Loungen in de openlucht onder het genot van een hapje en een drankje.

Dinges-1-ibr-no

Klaas Hurink, uitbater van Dinges drijft al jaren met succes het Poolcentrum Clees in Ommen. Hij groeide op in de horeca. Zijn vader en moeder hadden een lunchroom en later een snackbar aan het Kerkplein. Klaas werkte al vroegtijdig mee in de zaak en leerde de fijne kneepjes van het vak.

Dinges is gevestigd in het voormalige Groene Kruis gebouw bij de brug aan het begin van de Julianastraat. Klaas greep zijn kans nadat het pand leeg kwam. Met hulp van bekenden werd de plek omgetoverd tot een waar lounge terras. Jan Wiert en hond Ringo waren van de partij, zo ook Bert Boezelman hielp met bouwen. Onder andere Jeroen stak zijn handen uit de mouwen betreffende elektra en Chantal ging samen met Klaas op pad voor de inkoop en zo zijn er nog meer die hard hebben meegewerkt.

Het resultaat mag er zijn. Klaas is trots. Warme verlichting, banken voorzien van zitzakken en zitkussens nodigen uit tot een moment van ontspanning, een moment van gezelligheid. Ook honden zijn welkom, voor hen staan waterbakken klaar. De lounge muziek bij kaarslicht nodigt uit. Voel je welkom bij Dinges, op de hoek bij de brug.

Dinges-7-ibr-no
Foto: Facebook Restaurant Dinges

Dinges-2-ibr-noDinges-3-ibr-no Dinges-4-ibr-noDinges-5-ibr-no

Tekst: Marjolijn Rhee
Foto’s: Jeroen Metselaar

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.