Aidan Mikdad, 16 jaar, behoort tot de zeer uitzonderlijke pianotalenten. Op zondag 14 januari geeft hij een concert in Dalmsholte, met werken van onder anderen Chopin en Ravel.

Aidan, die een Nederlandse moeder en een Syrische vader heeft, studeert momenteel aan het Amsterdams Conservatorium. Hij heeft al vele prijzen gewonnen met zijn pianospel, zoals de Young Talent Award van het Kon. Concertgebouw. Ook gaf hij al vele recitals in Frankrijk, Italië en Duitsland. Op 5 maart 2017 debuteerde hij bij de beroemde Meesterserie in het Concertgebouw tijdens het jubileumconcert. Kunstkring Ommen is zeer verheugd dat dit grote pianotalent een concert komt verzorgen in Dalmsholte.

Dit unieke huisconcert van Kunstkring Ommen begint om 15 uur, in concertzaal ‘Het Muziekgebouw’ aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte. Niet-leden zijn van harte welkom! Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Menzo Bunge (038 33 189 63) of Brord Goeting (voorzitter, 0529 457 548). De toegangsprijs voor niet-leden is € 15,00.

Aidan piano_credit Anne Meyer