BOEKSTART-OMMEN

Het Boekstartcafé vindt plaats op woensdag 6 december van 10.00 tot 11.00 uur op de bovenverdieping van de Bibliotheek in Ommen. Tijdens het Boekstartcafé wordt er voorgelezen uit het boek ‘Een stipje in de sneeuw’ en we gaan wantjes maken.

Miki de kleine ijsbeer wil in de sneeuw spelen, maar zijn moeder wil vissen op het ijs. Hij gaat ervandoor, steeds hoger de sneeuwberg op. Tot hij een rood stipje in de sneeuw ziet. Al rennende wordt het stipje groter en blijkt het een klein meisje te zijn. Ze spelen in de sneeuw tot het meisje een van haar rode wantjes verliest.

Na het voorlezen gaan we wantjes knutselen.  De ochtend begint om 10.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur. De toegang is gratis en de limonade, een lekkere traktatie en de koffie staan klaar.

Boekstartcafé Ommen

Boekstartcafé Ommen is een initiatief van Bibliotheek Ommen en Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland, speciaal voor ouders met kinderen van nul tot vier. Eénmaal in de drie weken is er een themaochtend. Er wordt dan een korte presentatie, workshop of activiteit georganiseerd. Vanzelfsprekend zijn de kinderen van nul tot vier jaar bij alle Boekstartochtenden welkom.

Openingstijden

De tijden van het Boekstartcafé zijn van 10.00 – 11.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur (ovenverdieping Bibliotheek Ommen, Chevalleraustraat 6 in Omme). Voor meer informatie over het Boekstartcafé kan men terecht bij de Bibliotheek Ommen of bij het Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland in Ommen.