Blij verrast was mevrouw Potgraven, toen ze hoorde dat ze winnaar was geworden van een prijsvraag. De revalidatieafdeling van de Saxenburgh Groep had de prijsvraag uitgeschreven tijdens het open huis in Woonzorgcentrum Oldenhaghen in Ommen op 23 november. De winnares nam de prijs afgelopen week in ontvangst.

prijsvraag-de-brug

Tijdens het open huis hadden de fysio- en ergotherapeuten van de Saxenburgh Groep een stand ingericht met informatie over de vele behandelmogelijkheden. Zij werken op verschillende locaties van de Saxenburgh Groep. In Ommen behandelen ze zowel in Oldenhaghen, Nijenhaghen, als ’t Vlierhuis. Ook komen ze op indicatie bij mensen aan huis. (Daarnaast in de 1e Lijn).

Revalidatie richt zich op het voorkomen, verminderen en genezen van klachten, ontstaan na lichamelijk letsel, een medische ingreep of een functionele beperking.
Naast alle informatie die de therapeuten verstrekten, hadden ze ook een prijsvraag uitgeschreven.
Bezoekers konden raden hoeveel knikkers er in de vaas zaten. Dit waren er 313. Mevrouw  Potgraven, wonend in aanleuningwoning De Brug tegenover Woonzorgcentrum Oldenhaghen, zat er het dichtst bij met 311 knikkers. Zij heeft een taart en geschenksetje gewonnen. Mevrouw Potgraven was erg verrast. “Ik doe eigenlijk nooit mee aan prijsvragen.”

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.