We boffen maar met het mooie warme nazomerweer. Zo dachten ook de bewoners van wooncomplex ‘Arrierpoort’ er over. Zij zochten elkaar op woensdagavond 14 september op. Stoeltjes kwamen vanuit de appartementen tevoorschijn en werden gezellig bij elkaar gezet. Samen zorgden ze voor iets te drinken en wat te knabbelen en zo hadden ze samen een gezellige avond.

arrierpoort

De naamgeving van het complex “Arrierpoort” verwijst naar een oude stadspoort die vroeger toegang bood tot de Hanzestad Ommen, voor iedereen die kwam uit de richting van het nabijgelegen gehucht Arriën.

arrierpoort2

Het complex bestaat op de begaande grond uit één appartement en commerciële ruimten, ook biedt het complex ruimte aan de taxionderneming. Op de eerste en tweede verdieping zijn 20 appartementen en hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn allen rolstoel toegankelijk. Oppervlakten en indelingen van de appartementen zijn heel verschillend. Er wonen ouderen maar ook jonge mensen. Wonen in en dichtbij de binnenstad van Ommen schijnt erg goed te bevallen. Even de straat oversteken en je begeeft je in hartje Ommen waar je gezellig kunt winkelen maar ook kunt genieten op de terrassen van de horecagelegenheden, maar woensdagavond kozen ze voor een plekje op de galerij.

Tekst en foto’s: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Heb je een tip of een vraag voor de reactie? Mail naar: redactie@natuurlijkommen.nl

 

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.