De afgelopen 1,5 jaar is voor iedereen anders geweest. Door corona zijn veel sectoren getroffen, waaronder de cultuur- en sportsector. Om deze sectoren een boost te geven tijdens de start van het nieuwe seizoen gaat op 4 september ‘Beleef ’t in Ommen’ van start.

Tijdens ‘Beleef ’t in Ommen’ dat duurt tot en met 24 september vinden er vele activiteiten plaats op het gebied van sport en cultuur. Velen van deze activiteiten zijn vrij toegankelijk. Zo is er een foto- en puzzeltocht en zijn rondleidingen bij de Ommerschans.

Helaas blijkt dat corona nog niet achter ons ligt. Vele activiteiten die op de planning stonden zijn door de huidige maatregelen helaas nog niet mogelijk. Volgende week ontvangen alle inwoners in Ommen de ‘Beleef ’t in Ommen’-krant. In deze krant staat een volledig overzicht van de activiteiten en waardebonnen van vele verenigingen in Ommen.

De naam ‘Beleef ’t in Ommen’ is gekozen naar aanleiding van een prijsvraag die door de gemeente Ommen is uitgeroepen. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

 

Bericht geplaatst op 25 augustus 2021 door: Marjolijn Rhee

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Je bent voor meer informatie over Ommen en het Vechtdal welkom in het Bezoekerscentrum Ommen.

Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.
Meer info over de gemeente Ommen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.