Bedrijvenpark De Rotbrink blijft populair. Nadat vorig jaar een groot aantal ondernemers een kavel kocht op het bedrijvenpark, verhuist ook ondernemer Verheyen z’n Autocentrum Cents Ommen naar De Rotbrink. De koopovereenkomst werd deze week ondertekend door ondernemer Verheyen en wethouder Ko Scheele van de gemeente Ommen.

Met de komst van Autocentrum Cents Ommen wordt het aanbod aan automotive bedrijven op De Rotbrink uitgebreid. Ondernemer Verheyen bouwt op het Ommer bedrijvenpark een showroom en werkplaats. Het pand verrijst op de zichtlocatie bij de entree van De Rotbrink aan de Balkerweg.

cents

Verheyen: “klaar voor de toekomst”

Volgens ondernemer Verheyen past de verhuizing naar De Rotbrink bij de ambities van het bedrijf. “Wij zijn op onze huidige locatie uit ons jasje gegroeid. Op De Rotbrink krijgen we de ruimte om verder te groeien. Met een nieuw eigentijds pand is Autocentrum Cents klaar voor de toekomst”

Ondertekening koopovereenkomst

De overeenkomst voor de aankoop van de kavel is op dinsdag 29 mei 2018 ondertekend. Dat gebeurde op de nieuwe locatie op bedrijvenpark De Rotbrink. Op de motorkap van een auto die in de toekomst wellicht in de nieuw te bouwen showroom staat, zette ondernemer Verheyen z’n handtekening onder de koopovereenkomst. Namens de gemeente Ommen zette wethouder Ko Scheele z’n handtekening. Het plan voor de bouw van de showroom en werkplaats op de kavel van bijna 5.000 vierkante meter wordt nu verder uitgewerkt. De ondernemer streeft er naar nog dit jaar te starten met de bouw. Het nieuwe autocentrum opent nog dit jaar de deuren op De Rotbrink.

Ko Scheele “De Rotbrink blijft populair”

Bedrijvenpark De Rotbrink ligt in het hart van het Vechtdal en biedt ondernemers veel mogelijkheden. Verschillende bedrijven kozen daarom al voor De Rotbrink. Vorig jaar verkocht de gemeente Ommen bijna 5 hectare grond aan Ommense ondernemers die zich vestigen op De Rotbrink. Deze ondernemers hebben in de afgelopen periode de bouwplannen voor hun nieuwe bedrijfspand voorbereid. Naar verwachting start de bouw van deze bedrijfspanden nog dit jaar.

Wethouder Ko Scheele: “De Rotbrink blijft populair voor ondernemers om zich te vestigen. We verwelkomen dit mooie autobedrijf graag op deze mooie plek op De Rotbrink. Ook zijn we blij dat dit jaar de schop in de grond gaat voor de bouw van een aantal bedrijfspanden. Zo wordt echt zichtbaar dat De Rotbrink bruist. Dat is goed voor het bedrijventerrein en goed voor het ondernemersklimaat in Ommen.”

Zie ook het bijgevoegde persbericht. Tevens ontvangt u een foto van de ondertekening die u kunt publiceren. Op de foto tekenen ondernemer Remko Verheyen en wethouder Ko Scheele de koopovereenkomst.

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden in Ommen.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.
Meer info over Bedrijven in Ommen
Meer info over Verenigingen en Stichtingen.