ArboPositief, de netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden, organiseert een reeks tweewekelijkse bijeenkomsten. Op woensdag in Hardenberg en op dinsdag in Ommen. De onderwerpen sluiten zoveel mogelijk op elkaar aan.

Voor 4 oktober staat in Hardenberg een bijeenkomst over het netwerkgesprek gepland. Wat houdt zo’n gesprek in en hoe bereid je dat voor? Dinsdag 10 oktober komt Ramina Reefman van Jobbing naar Ommen met tips over het CV. 18 oktober is het UWV te gast in Hardenberg, op 24 oktober in Ommen.

ArboPositief is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden. Samen wordt gewerkt aan een betere en kansrijkere positie op de arbeidsmarkt. De bijeenkomsten in Hardenberg zijn in de ontvangstruimte op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg. In Ommen in De Kern, Bouwstraat 23. De inloop is vanaf 10.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Meer informatie op Facebook ArboPositief Hardenberg.

arbopositief

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.