Volleybalvereniging Volco uit Ommen houdt ook dit jaar weer haar jaarlijkse couponactie met kortingsbonnen, te besteden bij diverse middenstanders in Ommen. In de week van 3 tot en met 8 april gaan de leden huis aan huis om de voordeelcoupons aan de man te brengen.

Volco organiseert deze couponactie al jarenlang met succes. Het is een aantrekkelijke actie voor alle partijen: Korting voor de consument, extra klanten en een persoonlijk aan huis bezorgde reclameboodschap voor de ondernemer en een welkome aanvulling op de clubkas voor Volco.

couponactie

De actie gaat maandag 3 april van start en duurt de hele week. Een vel met 25 coupons kost € 5,00. De meeste coupons zijn geldig tot en met 30 juni 2017 en een enkele zelfs tot het eind van het jaar. De deelnemende bedrijven in Ommen zijn supermarkten, bakkers, slager, kledingzaken, eetgelegenheden, (online) zaken op het gebied van bloemen en planten, accessoires, cadeaus, beauty, wijn, hobby en vrijetijd. Naast de vertrouwde coupons zijn dit jaar een aantal nieuwe toegevoegd die beslist de moeite waard zijn. De leden van Volco hopen dat weer veel mensen hun voordeel zullen doen met de couponactie.

Volg Natuurlijk Ommen op Facebook
Volg Natuurlijk Ommen op Twitter

Meer info over Stadswandelingen in Ommen.
Meer info over Verblijven in Ommen.
Meer info over Activiteiten in Ommen.
Meer info over Bezienswaardigheden.
Meer info over Eten en drinken in Ommen.
Meer info over Winkelen in Ommen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond.